♥ Garnier Ambre Solaire After Sun ♥


Tatilden sonra en onemli urun benim icin After sun.
Bu sene Garnier'inkini denedim.
Bunu bronzlasma etkisi kalsin diye almadim ustundeki yaziya bakip aldim 'Nemlendirici Ferahlatici Sprey'. 
Ustunde yazdigi gibi ferahlamam lazim diyorsaniz tam sizlik bir urun.
Hafif sulu bir yapisi var,  bunu krem olarak kesinlikle dusunmeyin. Yogun bir yapisi yok sadece nemlendiriyor ve ferahlatiyor. Gunesten yanan cildinize serinlik veriyor.
Eger sizde benim gibi serinlemek icin bu urunu alirsaniz memnun kalirsiniz.

This summer I wanted to try Garnier's after sun.
I didn't bought this product for keeping the tan. 
I bought it for its refreshment, as it writes on its cover its an moisturizing refreshing spray. 
If you want to refresh your body after the sun this is a very good product. I was satisfied with its refreshing. It has a water cream structure, makes your body feel refreshed and moisturized.

Yorumlar

  1. Ben bu yaz estee lauder'ın güneş koruyucusu ve after sun'ını kullandım. After sun'da bahsettiğiniz hisleri yaşamadım :( Bir dahaki sefere bu ürünü deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  2. Ben de Garnier kullanmıyorum ama bir arkadaşımda var ve çok memnun olduğunu söyledi. Özellikle Golden Touch versiyonu tam bir yaz kokusu! :) sokakta yüyürken birden burnuna kokusu geldiğinde "ay tam plaj koktu" ay da "ay tam yaz koktu" deriz ve tatile gidesimiz gelir ya, o cinsten! :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Selda estee lauder aslinda cok iyi bir marka ve memnun kalmadigina sasirdim. Paylastigin icin tesekkurler her zaman icin aklimda olacak :))
    Sevgili Handem garnierden bende cok memnun kaldim cok guzel bir ferahlik hissi veriyor. Ay o kokuyu merak ettim simdi :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder