♥ Vichy Yuz Kremim ♥

Vichy'nin bu guzel urunu elime gecer gecmez kullanmaya basladim.
Vichy Aqualia Thermal'in gercekten yuzumu 24 saat surekli nemlendirdigini gordum. Kullandigim nemlendiricilerin hepsinin aslinda bunu yapmasi gerekiyor fakat bircogu malesef yapmiyor.
Eger sizde benim gibi yuzunuz hep canli gozuksun ve kurumasin istiyorsaniz iste sizin icin dogru nemlendirici Vichy Aqulia Thermal.
Kokusu cok guzel ve yogun bir yapisi olmadigi icin cildiniz hemen kremi emiyor.
 Vichy'i kullandigim ay icinde cildimi hep nemli ve daha ferah hissettim, nemlendirici ariyorsaniz kesinlikle oneriyorum.
Vichy'e bu krem icin cok tesekkur ediyorum.



Yorumlar

  1. İlk fırsatta bende denemeyi düşünüyordum bu ürünü. Artık daha çok istiyorum. :)


    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Cagla cok memnun kaldim, gonul rahatligiyla alabilirsin :))Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Bu pahalıydı benim bildigim kadarıylan sımdı yüZ kremi araştırıyorum tekrardan diadermine kullanıyorum şuan bütün ürünlerini seviyorum diAdermineninde daha açılmadık 1 krem kutusu daha var çok çok memnunum ama bittikten sonra başka kremlerede bakmak istiyorum olAy mesela sen olaY* markasını kullandınmı hiç?

    YanıtlaSil
  4. Matruska diadermine hic kullanmadim. ne desem yalan olur.Senin yuzun kuru mu karma mi yagli mi ona gore soylesem daha iyi olur. Olayi bir ara kullandim ama senin cilt tipine gore soylesem daha iyi olur. :)
    Benim karma cildim ve olay hafif kacti bana. Vichy'den o yuzden cok memnun kaldim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (=
      kArma benimkiDe ben gratisden dıadermın krmeını hemde 2 sini birden 18 tl ye almısdım .. olayda eski güzel bir marka diye duydum nette fazla kullanan yok araştırdım baya ama 1 tane yada 2 tane yorum gördüm emin olamadım fiyatlarınada bakmadım ama uygun dıyorlAr..

      Sil

Yorum Gönder