♥ Durance ve Surpriz Hediyelerim ♥

Bu hafta elime kargodan muhtesem urunler gecti.
Bu urunlerin sahibi ise Durance, daha once hic kullanmadigim urunleri yollamis bana cok mutlu oldum. Kendilerine cok tesekkur ediyorum. :))
Durance'i tanimayanlar icin hemen anlatmak istiyorum.
Durance, organik tarımın ve dünya parfüm endüstrisinin merkezi güney Fransa’nın Provence bölgesinden doğallık oranı %100’e yaklaşan kişisel bakım, sağlıklı yaşam ve ev kozmetiği ürünleri sunuyor. Urunleri ise Akdeniz ikliminin şifalı bitkileri, organik çiçek tarlalarından gelip  nemlendiricilerden yüz iksirlerine, ayak bakım ürünlerinden duş jeli ve masaj yağına kadar vücudu ve ruhu rahatlatıcı etkisileri var. 
Urun yelpazeleri cok genis ve urunler yapay koruyucu ve boya, paraben ve phenoxyethanol içermiyor. Ayrica bu ürünler hayvanlar üzerinde de test edilmiyor. Benim icin bu gercekten  cok onemli. bu yuzden Durance'i kutluyorum.
Urunleri kullanmaya basladim bu hafta yorumlarimi yazacagim. Merak edenler icin urunleri tek tek anlatacagim, hic merak etmeyin. :))
SANMAYIN sizi unuttum, bu hafta Durance ile muhtesem bir cekilis yapacagiz. 
Bekleyinnnnn :))





Yorumlar

  1. Tatlım cok sanslısın. İyi günlerde kullan :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkurler Cagla :)) Gercekten sansliyim cunku urunler muhtesem.
    Ama sizi de unutmadim, cekilis cok cok yakinda :))

    YanıtlaSil
  3. Wowww!! Urunler super, gule gule kullan. :) Cekilis icin simdiden sabirsizlaniyorum. :)))

    YanıtlaSil
  4. Canım bloğunu ancak takibe alabildim çekilşinde başarılar dilyorum.durance genel olarak çok memnun kaldığım bir marka ve bende elimden geldiğince bütün takipçilerimin tanışmasını istiyorum.

    cosmo-trend.net beklerim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder