♥ L'oreal Elseve Arginine Direnç Dökülme Karşıtı Sprey ♥

L'oreal Elseve Arginine Direnc dokulme karsiti spreyinin nerdeyse sonundayim, azicik kaldi diyebilirim.
Jennifer Lopez Turkiye'ye geldiginden beri herkes J.Lo'yu konusur oldu.
(Konseri muhtesemdi ve enerjisine bende hayran kaldim.)
Bildiginiz gibi bu urunde Jennifer Lopez'in oynadığı reklamla tanıtılıyor. Ee herkes Jennifer Lopez derken bu urunu yazmamak olmazdi. 
Urunu yaklasik 2-3 aydir kullaniyorum ve daha yeni bitmek uzere.

Urun Zayıf ve Güçsüz Kırılgan Saçlar İçin 3 temel programi uyguluyor.
* Saç dökülmesini önler, saçın kalitesini artırır.
* Saç folikülü stimüle eder,
* Saçı kökten uca güçlendirir ve saç fiberlerini besler.
Bende bu yuzden L'oreal'in bu urununu tercih ettim.
Peki urun gercekten bunlari sagliyor mu? Gelelim benim yorumlarima.
  • Saclarim cok kolay kirilip kopuyordu. Bu urunu kullanmaya basladigimdan beri saclarim daha az dokuluyor. 
  • Yeni minik minik saclar cikmaya basladi. 
  • Ayrica saci kokten uca gercekten besliyor. Bunu zaten daha az dokulmesinden anladim. Yukaridaki 3 maddeyi de bu urunde buldum. 
  • Cok basarili bir urun bence, eger sizde sacinizi kokten beslemek istiyorsaniz bence almaniz gereken bir urun. 
Saciniza uygulama sekli ise banyodan ciktiktan sonra nemli sac derisine uyguluyorsunuz. Sprey seklinde uyguladiktan sonra ben tarakla sac diplerime yediyorum. Elle de masaj yapabilirsiniz bu sizin tercihinize kalmis. Kokusunu merak edenlere ise kokusu var ama kurutunca kesinlikle kokusu kalmiyor. Bence bu yuzden kokusuz diyebiliriz.
Cok memnun kaldigim bir urun, eger sizinde saclariniz koparak dokuluyorsa kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yorumlar

  1. Böyle yazıyorsunuz, beni heveslendiriyorsunuz. Sonra ben burda bulamıyorum sınır oluyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Cagla sen nerde oturuyorsun?? Neden bulamiyorsun :((?? Ben urunu Migros'tan aldim. Ayrica yazilarimi koyar koymaz yorum yaptigin icin cok tesekkur ederim :))))

    YanıtlaSil
  3. Arginine direncin hem sampuanini hem sac kremini kullandim , bir bu urunu kullanmamisim. Benim sacim dalgali oldugu icin boyle kolay tarama ve guc saglayan urunleri cok seviyorum, bu urunu de mutlaka deneyecegim :))

    YanıtlaSil
  4. ya gerçekten işe yarıyorsa hemen deneyeceğim.
    Saçlarım dökülüyor ama koparak değil kökten
    Acaba set olarakmı kullansam iyi olur
    Hatta iş yerinde bu işten muzdarip bir arkadaşla heyecan yaptık bak şimdi:)

    YanıtlaSil
  5. Ben bu ürünü aldım ama bir etkisini göremedim,ayrıca saçımı çabuk yağlandırdı,ben de kullanmayı bıraktım,belki biraz sabretmek gerekiyordu,yazını okuyunca bir şans daha vermeye karar verdim:)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Asli Han bende onlari kullanmadim. :)) Ama dedigim gibi bu urunden memnun kaldim. Denemeni tavsiye ederim. :))
    Sadecenaciye bence yariyor yani benimde cok dokuluyordu ve azalma var. Uzun zamanda kullandim. Valla ben set kullanmadim. Sadece spreyi kullandim ve begendim. :))
    Sevgili Kozmetik Turu keske biraz daha sabretseydin. :)) Ama benim sacimi hic yaglandirmiyor. Ona sasirdim, onun icin birsey diyemem. :)) Bende hic yaglandirma yapmadi. Her ciktigimda banyodan kullandim, bencede bir sans daha ver. :))

    YanıtlaSil
  7. Elseve'in baska ürünlerini denedim ama siyah olanına daha sıra gelmedi.fakat çok sık duydum memnuniyetini dile getirenleri sıra buna da gelecek elbet :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Pia Mia diplerine zaten su an kullandigin bir urun yoksa direk al derim. :)))

    YanıtlaSil
  9. Benim saçlarım kivircik birbirine hemen dolanıp kabariyo bunun icin bana hangi ürünü önerirsiniz yardimci olursaniz cok sevinirim

    YanıtlaSil
  10. Benim saclarim kivircik oldugu icin hemen birbirine dolasip kabariyo bunun icin bana onerebileceginiz bir ürün varsa cok sevinirim.

    YanıtlaSil
  11. 2012den beri varmıymış bu ürün :)) paylaşımınız için teşekkürler ürünler hakkında bilgi ararken denk geldim gayette aydınlatıcı olmuş. ürünle yeni tanışan biri olarak şampuan saç kremi maske ve sprey kullanıyorum saç kremini her duşta kullanıyorum fakat maskeyi 3 dusta bir. sac kremini cok basarılı bulmadığımı soyleyebılırım. kremsiz şampuanından kullandığım için saclarım keçe gibi oluyor saç kremide sac acmada pek başarılı değil-ki ince ve cok gur olmayan saclarım var. maskesi başarılı ama ultra hızlı yıkama yapsakta sankı sacta kalıyor gıbı ve hızlı yaglandırma yapıyor yınede basarılı. spreyı kullanmaya baslayalı 1 hafta oldu şimdilik sac diplerine uygulamama ragmen yaglandırma yapmaması hosuma gitti. umarım dökülmelerimde gözle görülür azalma olur ve burada mutlulukla paylaşırım :) sevgiler

    YanıtlaSil
  12. yazılarını severek okuyorum bende heveslenip blog açtım yeni arada ziyaret edersen çok mutlu olurum https://nazindenemetahtasi.blogspot.com.tr/ :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder