♥ Bee Goddess’ın Tılsım Sembolleri ♥

Eve gelince karsimda Bee Goddess'in bu guzel paketini buldum ve cok heyecanlandim.
Bee Goddess'i tanimayanlar icin Bee Goddess 2010 yılında hayatımıza girdiği günden bu yana, sihir katan dünyanın ilk tılsım mücevher markasi, en onemlisi de urunlerinde sınırsız değer ve anlam bulunuyor.


Tabii hediyemi vakit kaybetmeden hemen actim.
Benim tılsımım yukarda gordugunuz; TANiT
Anlami ise gökyüzünün kraliçesi, ışıldayan ana tanrıça. Aşkın, bereketin, kadınlığın ve gücün temsilcisi.Güneş, ay ve yıldızlara hükmeden Kartacalı ve Fenikeliler'in Gökyüzü Tanrıçası 'Evrenin Işığı'. Tanit, tutkuyu üretkenliğe ve yaratıcılığa, arzuyu sevgiye dönüştürebilecek gücü verir. Verdigi enerjileri ise aşk, cazibe, güç, cesaret, verimlilik,doğurganlık, yaratıcılık. 
Bu guzel ve anlamli hediye icin Bee Goddess'a cok tesekkur ediyorum. :))





Yukarida gordugunuz gibi bircok unlu de Bee Goddess urunlerini takiyor.
Sevdiklerinize yilbasi hediyesi ariyorsaniz, anlamli bir hediye almak istiyorsaniz Bee Goddess'a gitmenizi oneriyorum. Hem sizin hemde karsinizdakinin ihtiyaci olan enerjileri bu kolyelerde bulabilirsiniz. Sezgini harekete geçir mesajıyla kendi gücümüzü keşfetmemiz ve başkalarına şefkatle bağlanmamız için bize ilham veren urunleri Bee Goddess'ta bulacaksiniz. 

Bee Goddess'i House Nişantaşı, Bee Goddess by Akmerkez, Les Ottomans Hotel Kuruçeşme, Beymen Nişantaşı ve İstinyePark ’da bulabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Bee Goddess'ta Eros'un okunu temsil eden bir yüzük var, ona bayılıyorum! Gerçi benim için Eros'un aşk okundan ziyade Kızılderililerin savaşçı okunu temsil etse de istediğim anlamı yükleyebilirim sanırım :) Henüz almadım fiyatı biraz yüksek ama alabileceğim ilk fırsatta sahip olmak istediğim tek yüzük!
    Kolyeni yeni yılda mutlu günlerde kullanman dileğiyle inci kolyem... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bee goddess ta Aralık ayı boyunca yapı kredinin kredi kartlarına özel bir indirim ve ekstra taksit kampanyası var. Eros yüzük için faydalanabilirsiniz, ben öyle yaptım:))

      Sil
  2. Cok tesekkurler Handem. :) Isallah sende istedigin yuzugu alabilirsin. Cok guzel urunleri var, banada yolladiklari cd'de gordum fakat hepsini buraya koymam tabiiki imkansiz. :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder