♥ Bioderma Sensibio H2O ♥

Bioderma'nin Sensibio H2O'sunu kullanmayan cevremde yok kadar az diyebilirim. :))
Bioderma ile kahvaltimda biz bloggerlara Sensibio H2O'yu hediye ettiklerini daha once yazmistim.
Bu hediyenin diger Sensibio'lardan farkli ozelligi ise basmali kapak olmasi, bu sise bize ozelmis. :)) Basmali kapak gercekten cok kullanisli. Bu yuzden bende bitince icini aynen dolduracagim . :))

Bioderma Sensibio H2O'yu bilmeyenler icin hemen yaziyorum, hassas ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici ayni zamanda makyaj çıkarıcı bir urun. Bu urunu hem makyajimi cikarmakta hemde tonik olarak severek kullaniyorum. Sabahlarimi yuzumu yikadiktan hemen sonra tonik olarak kullaniyorum. Su gibi bir yapisi oldugu icin yuzumu kurutmuyor ve ferahlatiyor. 

Aksamlari da genellikle yuzumde makyaj oldugu icin makyaj temizleyicisi olarak kullaniyorum. Pamuk yardimiyla yuzumdeki makyaji  kolayca temizliyor. Gunluk makyajimi 1 kerede cikariyor. Urunun yagli bir yapisi olmadigi icin suya dayanikli goz makyajimi cok kolay cikarmiyor,2-3 kere pamukla uzerinden gecmem gerekiyor. Kesinlikle dolapta her zaman olmasi gereken bir urun. Sensibio parfümsüz ve alkol ve phenoxyethanol içermiyor. 
Tesekkurler Bioderma :)

Yorumlar

  1. Merhabalar,
    Bioderma makyaj temizleyici bende almayı düşünüyorum.merak ettiğim sensibio ve sebium arasındaki fark.cildim kuruya daha yakın karma,hangi ürünü kullanmam daha doğru olur sence?
    Bloğunu takipteyim.Bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Happywishtree, cildin normal yada kuruya donukse Sensibio'yu kullan. Sensibio gercekten yazdigim gibi cok guzel bir urun. Sebium daha cok yagli ciltler icin ve aknelere yatkin ciltler icin. Cok tesekkurler, bakacagim. :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Favori temizleyicim oldu, vazgeçmem artık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder