♥ NOB Oje Cikarici Mendiller ♥

Blogda oje hediye ederken oje cikaricilara yer vermeden olmaz dedim. :))
Biz bayanlarin ojeleri cok onemlidir, ojesiz bir yere gitmeyiz ve kotuyse hemen sileriz. Ama malesef hepte bir kosusturma icindeyiz, ornegin pamuk ve asetonu yanimizda tasiyamayiz.
Ama simdi sizi cok guzel bir urunle tanistiriyorum. Artik bu dertlere son.
NOB Oje cikarici mendiller artik bizi bu dertten kurtariyor. Cantanizda tasiyabilirsiniz. Icinde 30 tane temizleme mendili var. Mendiller incecik ve en onemlisi de bu urun aseton icermiyor. Tirnak dostu bir urun, kokusu da cok guzel.
Ojeleri cikarirken acik renkleri hemen siliyor, koyularda ise tabiiki az bulasma yapiyor ama hic onemli degilki hemen mendille siliyorsunuz. Kisacasi hem koyu hem acik renk ojeyi basariyla siliyor. Cok uzun omurlu bir urun cunku 1 mendili ben 4-5 tirnagimdaki ojeyi cikarmasi icin kullanabiliyorum. Yanliz mendillerin yagli bir yapisi var onu soylemem lazim. Ama ben hic dert etmiyorum, ojelerimi sildikten sonra kuru bir mendille ellerimi siliyorum.
Seyahatlerde, arabada kisacasi istediginiz her an ojenizi artik cikarabilirsiniz. Benim hep cantamda duruyor ve ihtiyacim oldugu anda ojelerimi sorunsuz cikariyor. Eminim bu urunu sizde severek kullanacaksiniz.

Yorumlar

  1. Slmlar,
    Gerçekten pratik bir ürüne benziyor. Gerçi ben genelde koyu renk oje kullandığım için hep kocaman pamuklarla silmeye alışkınım. Ama sık seyehata giden biri olduğum için de bunu denemek isterim. Ürünü nereden bulabilirim?
    Bir de yağlı yapısı benim için bir dezaavantaj oluşturdu. Yağlı hissinin verdiği boyut çok rahatsız edici değildir umarım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bu arada sitenin yeni görünümünü çok beğendim va kapak fotona bayıldım. Yeni hali hayırlı olsun, daha çok üye getirsin :)

    YanıtlaSil
  3. Seldacim gercekten cok pratik bir urun, yoksa zaten ovmem biliyorsun :) Cok yagli degil Seldacim merak etme zaten yagli olmasinin sebebi nemlendirmesi icinmis. Dedigim gibi sonunda peceteyle silsen yetiyor :)) Urunu gratisten alabilirsin. Begenmene cok sevindimm :)) Senin yorumun benim icin her zaman cok onemli biliyorsun. Isallah canim cok tesekkurler :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder