♥ DOWN UNDER NATURAL 'S ARGAN OIL LANSMANI ♥

Eminim hepiniz argan yagi mucizesiyle  tanismisinizdir. Ben argan yagiyla banyo sonrasi urunleri ile tanistim. Simdi argan yagi severlere cok guzel bir haberim var! :))
Down Under Natural's ekibi biz bloggerlara yeni cikan Argan Oil serisiyle tanistirdi ve cok keyifli bir kahvaltiyla agirladi.
Down Under Natural's markasi Argan Oil serisinde argan yagininin mucizevi etkisini sampuan, sac kremi, sac maskesi, sivi sac kremi, serumunda bulabilirsiniz. Ayrica bununla kalmiyor cildiniz icinde dus jeli ve vucut losyonuyla seri devam ediyor.
  Bu seri kolay kirilan ve yipranmis saclar icin gelistirilmis.  Argan yagi dunya uzerinde E vitamini acisindan en buyuk kaynak ve ayni zamanda da bitkisel keratini icinde bulunduruyor. Bu sayede hucre yenileyici ve yeniden yapilandirma ozelligi var. Sacin dogal yapisinda bulunan keratin ile sac telindeki yipranma ve isi kaynakli catlaklari doldurarak sactaki hasari onarmaya yardimci oluyor.
Peki ya vucut bakim urunlerinin ozellikleri neler derseniz, ayni sekilde onlarda  e vitamini, dogal antioksidan ve omega yag asitleri bakimindan zengin argan yagi ile cildinizin nem dengesine zarar vermeden cildinizi bekliyor. Ayni zamanda papatya ozleri ile ciltteki kurulugu giderip, parlak bir gorunum sagliyor. Ilk izlenim olarak cilt urunlerinin ozellikle kokularina bayildim. :)


Benim bu ara daha oncede yazdigim gibi kis aylari sebebiyle saclarim cok nemsiz, yaza girmeden bu seriyi kullanmak umarim saclarima cok iyi gelecek. 
Gordugunuz gibi buyuk bir keyifle seriyi inceledim.
Argan oil her sac tipinin kullanabilecegi besleyici, kirilma karsiti, nemsiz saclar icin birebir bitkisel keratin iceriyor. Ayrica urunler paraben icermiyor.
Urunlerin tup olmasinin nedeni ise urunu kullanim kolayligi hemde maximum kullanabilmesiymis.
Urunleri Gratis, Watsons ve Rossmann'larda bulabilirsiniz.


Bu keyifli lansmanda bize butun urunler hediye edildi, en kisa zamanda deneyip hepsine tek tek yer verecegim. Down Under Natural's ekibine bu guzel lansman icin cok tesekkur ediyorum.


Kombinimi merak edenler icin 
Zara Siyah Pantalon-Betsey Johnson Kupe-Ipekyol Sifon Kazak- Giuseppe Zanotti Siyah Bot

Yorumlar

  1. ürünlere ait yorumlarını dört gözle bekliyor olacağım. şimdilik saçlarımın ihtiyacı yok ama yazın güneş, deniz ve daha sık yapılan banyoyla ihtiyacım olacağa benziyor! :) boyalı saçlara da etki ediyordur umarım.

    YanıtlaSil
  2. Handecim cok tesekkurler, deneyip en kisa zamanda tek tek yazacagim, :) Evet boyali, boyasiz, her sac tipine uygunmus. Herkes kullanabilecek :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder