♥ Hattingen Seyahat Resimlerim 1 ♥

1 haftadir size yazamadim cunku tatildeydim. Ama sizi unuttum sanmayin, sizin icin bol bol resim cektim.Beni instagram'dan takip edenler bunu biliyor gerci ama. :) Tatil icin Dusseldorf'a gittim ve Hattingen'de kaldim. Bugun sizinle Hattingen'de cektigim resimleri paylasmak istiyorum. Hadi o zaman bavulumuzu toplayip seyahate cikalimm :)

Hattingen Almanya'da Dusseldorf'a yaklasik 45 dakika uzaklikta cok guzel bir sehir. Hattingen kucuk bir sehir ama tarih kokuyor diyebilirim. Resimlerden bunu cok iyi anlayacaksiniz eminim.
Burasi Hattingen'in carsisi, gordugunuz bu evler cok cok eski zamanlarda yapilmis. Hattingen tertemiz bir sehir gercekten cok begendim. Yukarda gordugunuz gibi kopek gezdirenler cok fazlaydi, butun kopekleri zaten sevesim geldi. :)))
Hava biraz kapali oldugu icin etrafta kimse yok, malesef hava yagmurluydu. :((
Tabii sadece gezmedik, yemeden icmeden olur mu :)) Almanya kiraz (kirsch) aromasında cok basarili bu yuzden kirazli dondurmasini yedim. :)) Bira'da olmazsa olmaz tabiiki Almanya'ya gitmisken. 
Hattingen'e cok yakin Witten kasabasinda taniklarimizin evine gittik ve bahcesinde harika bir kucuk ev vardi. Icinde evcilik oynayasim geldi. :)) Hemen resim cektirdim, pencerelerindeki perdelere dikkatinizi cekmek istiyorum. Boyle bir guzellik var mi?:))
Bir dahaki yazim da Dusseldorf'u gezecegiz beraber. :))

Yorumlar

  1. incikolyemm düsseldorf yazınnı da merakla bekliyorum! almanya diyince bnm de aklıma hansel ve gratel'deki gibi o güzel görünümlü evler geliyor ve tabii ki bira! bir de bir dee pasta ve kahveeee

    YanıtlaSil
  2. Sevgili handem :))en kisa zamanda koyacagim aynen oyle, bu evde tam oyle aslinda degil mi?:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder