♥ Molton Brown Naran Ji El Losyonum ♥

Molton Brown markasiyla henuz tanismamis okuyucularim icin kucuk bilgiler vermek istiyorum. Molton Brown Ingiltere'ye ait dogal urunler icerikli kisisel bakim ve kozmetik firmasi. Molton Brown'da banyo ve duş şampuanlarından, vücut losyonlarına, el sabun ve kremlerinden özel parfüm ve deodorantlara, özel mumlara kadar herseyi bulabiliyorsunuz.
Ben bugun sizinle Naran Ji el losyonumu paylasacagim. 
Naran Ji Molton Brown'un ikonik serisi ve ilk kez 1989'da uretilmis. Bu yuzden aslinda Naran Ji icin en klasik kokusu ve Molton Brown severlerin en cok tercih ettigi kokusu diyebilirim. Naran Ji'nin anlami narenciye oluyor, icerigini sanirim hepiniz su an tahmin etmisinizdir. Saf portakal ciceginin esanslariyla yapilmis bu guzel losyon, bu yuzden kokusunu cok begeniyorum. :) 
Ustunde yazmadigi halde SPF 15 koruyucu özelliğine sahip,UVA/UVB ışınlarına, cilt kurumalarına ve erken yaşlanmaya karşı üçlü koruma sağliyor. Yaz aylari icin birebir bu yuzden yaza girdigimiz bu gunlerde yer vermek istedim. Bu urun benim ellerimi hemen nemlendiriyor ve yumusacik yapiyor. Yapisi tam bir losyon kivaminda diyebilirim, asla cildimi yagli birakmiyor. Bu sayede gun boyunca istedigim an kullanabiliyorum,
Dogal olmasi da tabiiki en onemli ozelligi bence. Molton Brown urunlerini sevmemin bir diger sebebi ise pompali sisede ve seffaf olmalari. Icinde ne kadar kaldigini gorebiliyorum ve pompali sisede oldugu icin cok pratik bir kullanim sagliyor.

Peki Molton Brown urunlerini Turkiye'de nereden alabilirim diyorsaniz, V2K Designers, Vakkorama, Amerikan Hastanesi, Midnight Express Bebek mağazalarında ve www.mbturkey.com web sitesi aracılığı ile satışa sunuluyor. Fiyati 60tl

Yorumlar

  1. Sen nerden aldın pekiii

    YanıtlaSil
  2. Sevgili bir makyaj blogu yazari iste ben Londra'dan aldim ve bu kadar iyi cikacagini acikcasi bilmiyordum. :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder