♥ Benri Cilekli Aseton ♥

Yaz gelince sanirim aseton canavari oluyorum. Devamli oje degistiriyorum, renk renk surup cikiyorum. Dogal olarakta bol bol aseton kullaniyorum. O zaman asetonuma yer vermeden olmaz degil mi?:))
Bugun sizinle kullandigim Benri aseton hakkinda yorumlarimi paylasacagim. Benri markasi sadece Gratis'lerde satiliyor. Ben cileklisini denedim ama baska kokulari ve cesitleri de var. Bu asetondan cok memnun kaldim. Cunku kirmizi renk ojeyi cok kullaniyorum ve bildiginiz gibi kirmizi ojeyi asetonlar hep dagitir ama bu aseton cok fazla dagitmadan kolayca siliyor. Ayrica koyu renk ojelerde de basarili buldum, hemencecik sildi. Kokusunu da cilekli oldugu icin cok begendim. Benim icin asetonun kokusu cok onemli ve beni kesinlikle rahatsiz etmedi. 

Bundan sonra asetonda Benri'yi tercih edecegim. Eger sizde denemek isterseniz Gratis'lerde bulabilirsiniz.
Bir basin urunudur.

Yorumlar

  1. Bende koyu renkler için olanından çok memnun kaldım canım :)))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili makyaj kelebegi benimki koyu renklerde de cok basarili yazdigim gibi :)) Bir dahakine bunu deneyebilirsin bence cnm hemde butun renklerde kullanmis olursun. :))

    YanıtlaSil
  3. Hep palmex kullanıyordum ama asetonum bitince benriyi deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. incikolyem ben biraz kokuya karşı duyarlıyım o yüzden genelde esanslı olmayanları tercih ediyorum :) ama kokulu alacaksam da gül yerine çileği tercih ederim güzel olduğuna eminim! :) tavsiyene ve zevkine güveniyorum.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Tugce Nur kesinlikle dene bence cok memnun kalacaksin :)) Sevgili Handem bunlarin sadeleri de var eger denemek istersen :)) Bana guvendigin icin cok tesekkur ederim, emin ol sende begeneceksin :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder