♥ Marc Jacobs Daisy Parfum ♥

Yaz geldi, sicaklar bastirdi, ramazan geldi derken gunler geciyor.
Fark ettiyseniz bu ara cok fazla urun yorumu yazmadim. Ama bos durmadim tabiiki :)) Bu siralarda izleyicilerime (yani sizlere :)) ) sosyal medyadan hediye vermeyi tercih ettim. Instagram'da Lancome Alber Elbaz'in sinirli sayida urettigi Doll Eyes, daha sonra Facebook ile Victoria's Secret lipgloss'unu cekilisle hediye ettim. Simdide blogda bildiginiz gibi Cantafabrik.com'la yaptigimiz is birligi ile canta hediye ediyorum. Cantafabrik'le ayni zamanda sizin icin ozelde bir indirim kuponu hazirladik. Hepsini detayli olarak burdan okuyabilirsiniz. :))
Butun cekilislerime katilan ve beni izleyen butun izleyicilerime cok ama coook tesekkur ederim. :))
Simdi lafi daha fazla uzatmadan Marc jacobs Daisy hakkindaki yorumlarima gelelim. :))
Bu parfumden yaz aylarinda gercekten vazgecemiyorum. Gordugunuz gibi sisenin sonlarindayim, bu yuzden hemen yer vermek istedim. Eminim sizde yazlari acaba hangi parfumu kullansam ve agir olmasa diye dusunuyorsunuzdur. Iste yaz icin kesinlikle vazgecmediklerim arasinda. Sisesi zaten cok hos ve sade, arkasinda gordugunuz gibi hic birsey yazmiyor, Zaten cicekli kapagini cok ama coook seviyorum. Aslinda sise biraz agir ama ben genede cantama bile atiyorum. Ciceksi koku sevenlerin kesinlikle bir kere denemeleri gereken bir parfum.
Bana gore kaliciligi da cok iyi, tabiiki agir bir koku olmadigi icin ucucu ama bence yeterli. Hemen ucmuyor bu yuzden yaz icin parfum isteyenlere kesinlikle oneriyorum. :))

Yorumlar

  1. Bende severek kullanıyorum :) Şişeside bir harika kokusu da :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Sevgili ayse yorumun icin cok tesekkurler :)) Ayni seyleri dusunuyoruz resmen, benimki bitmek uzere ama sanirim gene alacagim. :))Sevgilerimle :))

    YanıtlaSil
  3. COK IYI oldu.Canim bu parfumu hep merak etmishdim.bi yakinim aaaaa cok agir koku bence vazgec baska koku bak dedi .demek agir degilmish.ben ilk ciktigi anlardan sishesine hayranim.Zaten bu marka nin sishe dizayni sevmemek mumkun degil ki

    YanıtlaSil
  4. son zamanlarda en çok almak istediğim parfümdür kendisi:) bloğunuzu severek takipteyim,bloğumda devam eden büyük yaz çekilişimede beklerim,sevgiler
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder