♥ Zoya Ojeler ile Renklenin ♥

Tatillerde artik ojelerin bozulmasina son! Yazin  en buyuk problem suda ojelerimizin bozulmasi hatta bazen tamamen gitmesi. Bu yuzden sizi Zoya ojelerle tanistirmak istiyorum. Zoya ojeler sağlıklı içeriği ve kalıcılığı ile pek çok ödül almis,10 güne kadar ilk günkü gibi ellerinizde kaliyor. Doğal içeriği, sağlıklı yapısı, kalıcı olması en onemli ozellikleri. Hamilelerin bile kullanabileceği “5 Free” özellikli doğal formülü ile kırılma ve sararmaların da önüne geçiyor. 

Özellikle alt ve üst kat kullanımları ile hem sağlıklı ve dayanıklı hem de canlılığını koruyan renkleri ile dikkat çeken ZOYA Oje; pembeler, fuşyalar, turuncu, kırmızı, mor, yeşil, mavi ve sarıların dışında yanar döner renkleri ile de bakimli goruntunuzu tamamliyor.


ZOYA Ojeler; seçkin eczane parfümeri ve www.evoria.com sitesinde satışa sunuluyor.





 
Zoya ojelerin fiyatlari 36TL.


Yorumlar

  1. şu altın rengi ojeye BAYILDIM !

    YanıtlaSil
  2. Pembe ve altın rengi çok güzel. Tırnakta nasıl duruyor acaba?

    YanıtlaSil
  3. Sevgili leyla evet sarisi gercekten cok hos, sevgili pembe vosvos henuz zoya ojeleri hic denemedim. En kisa zamanda deneyecegim.

    YanıtlaSil
  4. Uf gerçekten de şahane renklermiş. Altın sarısına ben de bayıldım. Peki nerelerde bulabiliriz bu ojelerden? Ben ilk defa bu yazıda görüyorum, kozmetik ürünleri satılan yerlerde hiç gözüme çarpmadı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Cansin,Evoria.com satış sitesinden temin edebilirsin. :)) Çok yakında da yeni sezon renkleri koopcha.com'da olacak. Sevgilerimle :))

      Sil

Yorum Gönder