♥ Lancome Dreamtone ile Hayalinizdeki Cilt Tonu ♥

Evet baslikta yazdigim tamamen Lancome Dreamtone'u anlatiyor. Lancome Dreamtone artik hayalimizdeki kusursuz cildin hayal olmadigini bize gostermek icin uretilmis.

Lancome Dreamtone evrendeki mükemmel cilt arzusuna, eşsiz ve kapsamlı bir yanıt olarak, doğal ve kalıcı bir sonuç sağlayan ilk cilt bakım ürünü. Lancome Dreamtone ilk pigmentasyon düzenleyici. Koyu lekeler, cilt tonu eşitsizliği, renk düzensizliğine son veriyor. Aslinda biz kusursuz cilde kavusmak icin aydınlatıcı cilt bakım ürünleri, BB kremler, CC kremler, fondötenler ve pudraya basvuruyoruz. Nedense bakim urunlerini kullanmaktan hem cekiniyoruz hemde makyaj urunlerini kullanmak daha kolayimiza geliyor. Ama artik bu dertlere bir son vererek Lancome Dreamtone bakim urununu kullanacagiz. 
Lancome, kadınların mükemmel cilt arzusu arayışına eşsiz bir yanıt olarak cilt tonunu düzenleyen ilk cilt bakımı DreamTone'u yarattı.


DreamTone formülünde bulunan transparan inci tanecikleri sayesinde cilde anında daha aydınlık bir görünüm kazandırıyor. DreamTone, cildi renk düzensizliklerinden arındırmak ve cilde sağlıklı bir ışıltı vermek için formülünde 3 aktif içeriği bir araya getiriyor:
Transparan inci tanecikleri: Cilde anında daha aydınlık bir görünüm kazandırıyor. 
Pembe – bakır renk pigmentleri: Anında daha homojen bir cilt görünümü sağlıyor.
Işıltı veren ışık tanecikleri: Cildin sağlıklı bir ışıltıyla daha canlı ve daha kusursuz görünmesini sağlıyor.
Bu üç aktif içerik arasındaki  mükemmel denge, cilde anında etki etki ederek ‘’hayalizdeki cilt tonunu’’ size sunuyor.
Urun elime yeni ulasti ve yarindan itibaren kullanmaya baslayacagim. Tabiiki ilk izlenimlerimi sizinle paylasabilirim. Bu urunun ambalajina bayildim pembe olmasi zaten beni cok sevindirdi. Urun cam gibi gorunuyor ama aslinda plastik. Kullanimi ise cok kolay, urun pompali ve doner kapak sayesinde kullanimi cok kolay. 
DreamTone; 3 farklı pigmentasyon profili üzerinde etkili: açık tenliler, buğday tenliler ve koyu tenliler - ilk cilt bakım ürünü olma özelliğini taşıyor. Dreamtone diger urunler gibi tek tipte uretilmemis. Cilt tiplerine 3 uygun farkli tonu mevcut, benim cildim profil 1'e uydugu icin Dreamtone 1'i kullanacagim.
Pigmentasyon Profili 1: Genellikle kırmızı lekelerin görüldüğü ‘’açık’’ renkli ciltler.
Pigmentasyon Profili 2: Genellikle sararmış ve mat bir cilt renginin görüldüğü ‘’orta’’ tondaki ciltler.
Pigmentasyon Profili 3: Genellikle ‘’siyah’’ leke probleminin görüldüğü ‘’koyu’’ renkli ciltler 
Bu yepyeni pigmentasyon profilleri tanısı, hem cilt tonu hem de pigmentasyon hassasiyetinden kaynaklanan  leke izlerine aynı anda çözüm sunabilecek, kişiye özel tasarlanmış bir cilt bakım rutininin önemini vurguluyor.
Lancome Dreamtone'u bana gonderen Yontempr'a cok tesekkur ederim. 
Fiyati 250 TL
Basin urunudur, yorumlar bana aittir.


Yorumlar