♥ Fashion Week Merve Bayindir ♥

Istanbul'da gerceklesen Istanbul Fashion Week'te bir cok tasarimcinin defileleri sergilendi. Medyada da cok buyuk bir yer verilen bu onemli organizasyonda gerek ziyaretciler gerek tasarimlar dikkat cekti. Sizinle benimde katildigim Merve Bayindir #Dirensapka koleksiyonunu paylasmak istiyorum.


Gunesli ve havanin piril piril oldugu 8 Ekim Sali gunu Kurucesme Arena'ya Merve'nin defilesini izlemek icin gittigimde etrafimda hep Ingilizce ve Italyanca konusan basin mensuplarini duyuyordum. Yabanci basinin ilgisi Merve Bayindir'in koleksiyonuna cok fazlaydi. Turkiye'de su an anda bir ilki yapan yetenikli tasarimcinin Mercedes-Benz Fashion Week icin secilmesi cok isabetli olmus diye dusunmekten kendimi alamadim. 



 #Dirensapka'da Gezi Parki temasini isleyen Merve doga elementlerini kreasyonlarinda sikca kullanmisti. 


Mankenler sira ile cikarak her biri ayri platformda yerlerini aldilar. Herkes kendi ipad, iphone, profesyonel makinasiyla tek tek sapkalari cekmeye araliksiz devam etti. Defile icin secilen muzik parcasi enerji doluydu, adeta sapkalara hayat verip canladiriyordu. Defile sonunda tek tek tum parcalari yakindan incelememize firsat verilmesi gercekten cok hostu.



Merve Bayindir şapkalarinda devekuşu tüyü, kaz tüyü, egzotik kuş tüyleri, çeşitli kumaşlardan el yapımı çiçekler ve el yapımı kelebekler, sinimay, bukram, abaca,hasır örgü ile İngiliz ve Fransız şapka tüllerini kullanmis.


Tum parcalari tek tek Merve Bayindir'in Instagram hesabinda - @designmrv - gorebilirsiniz.
Her parca ayri guzeldi, emegine ve yaraticiligina hayranim gercekten. 


Merve Bayindir hayranlarina bir mujde cok yakinda Tesvikiye Nisantasinda kendisinin cok ozel showroom'u aciliyor, benden soylemesi :)))

Yorumlar

  1. merhaba incikolyem! açılan sadece showroom mu olacak acaba yoksa satış da olcak mı veya sipariş alacak mı? şapka modasnın başlaması için geç bile kaldık! bence yakışana çook güzel bir aksesuar şapka!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder