♥ Mudo Yilbasi Etkinligi ♥

Gecen hafta Carsamba gunu Mudo'nun yilbasi etkinligine katildik. Etkinlik Nisantasi Mudo Concept magazasinda yapildi.

Bol kahkahali,bol hediyeli, bol neseli, bol süslü gecen harika bir yilbasi etkinligi gecirdik. :))
Rumisu'nun yeniyil paketi tasarimcilari olan Pinar Yegin ve Deniz Yegin Ikisin'la tanisma firsati bulup onlarla hediyelerimizi birlikte suslu paketler haline getirdik. 

Bu guzel etkinlikte sadece suslemeler ve hediyeler suslu degildi. :)) Bizim icin harika atismaliklar,kurabiyeler ve cupcake'ler hazirlanmisti.

Hediye dolu masalarda birbirinden guzel hediyeler yer aliyordu. En begendigim yani ise her masanin ayri bir konsepti vardi. Saglik, bereket, sevgi, huzur temalari uzerine hediyeler secilmisti. Rumisu'nun tasarladigi hediye paketlerinde de bu temalari bulabilirsiniz.
 Bizim icin herseyin ozenle hazirlandigi bu guzel davette, hediye masalarindan kendimize ve sevdiklerimize istedigimiz hediyeyi secebilecegimizi soylediler. Gercekten bu kadar guzel hediyenin icinden hediye secmek cok zor oldu. :))

 Hediyelerimizi sectikten sonra hep birlikte onlari cok suslu sekilde paketledik. :)) Hediyelerimizi paketlerken cok eglenceli zaman gecirdik.

Bu guzel etkinlikte ablam, Chunlibeauty ve kardesi Pinar, Mavi ojeli kiz ve Turkuaz blogla gercekten cok eglendik.

 Bu guzel etkinlik icin Mudo'ya cok tesekkurler. Hediyelerimi henuz acmadigim icin paylasmiyorum ama tabiiki acinca hemen paylasacagim. :))
 Eger siz hala sevdiklerinize hediye secemediyseniz kesinle Mudo'ya ugramadan kararinizi vermeyin derim. :)) 

Yorumlar

  1. Hiiiiiiiiii ne kadar da eğlenmişsiniz, imrendim doğrusu :)
    Yeni yıl size mutluluk, sağlık ve huzur getirsin. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder