♥ Mushroom Önlükler Sizleri Bekliyor ♥


Yilin  en guzel zamanlarindan biri olan yilbasina cok az kaldi. Herkes hediye telasina dustu bile. :)) Sevdiklerinize neler alacaginizi dusundunuz mu yoksa benim gibi kararsiz misiniz sizde. Simdi size yardimci olacak harika bir markayla geliyorum, Mushroom. Mushroom'un yaraticisi, iki arkadaş.  Yolları iletişim fakültesinde kesişiyor. Yıllar geçiyor biri pazarlama da devam ederken diğeri moda tasarımı eğitimi alıyor.  Sektörde geçen senelerin ardından bu iki arkadaş yepyeni bir başlangıç yapıyorlar.  Kumaşlar, aksesuarlar, atölyeler arasında geçen ayların ardından Mushroom markası ile karşınızdalar. Bizim icin harika önlükler tasarlamislar.


Gordugunuz gibi  önlükleri birbirinden guzel ve bu guzel onlukler dekoreko'da kampanyada. 
Bence yilbasi icin sevdiklerinize harika bir hediye olabilir. Hem kullanışlı hemde birbirinden güzel ayni zamanda da farklı tasarımlarla sevdiklerinize ozel şıklıkta önlükler sizleri bekliyor. 

Resimleri gorunce sizinde hepsini cok begendiginize eminim. Mushroom'un daha bircok urununu sosyal medya hesaplarinda bulabilirsiniz. Facebook adlari mushroom tiklayip hemen facebooktan ekleyebilirsiniz. Instagram'da da #mushroomaprons adiyla bulabilirsiniz. 
Bu guzel onluklerle yemek pisirmeyi kim istemezki.. Ama ben kararsiz kaldim hangisini alacagima hepsi birbirinden guzel. Ama sanirim zorda olsa birini secebildim ve hemen siparisimi verecegim. Bu onluklere kisacasi bayildimm. :)) 

Yorumlar

  1. Hiiii cok beğendim :)
    Özellikle cupcakeli olanı :) Ne kadar eğlenceli şeyler paylaşıyorsunuz cok keyif alıyorum sizi takip ederken.
    Ben de kişisel birşeyler yazıyor çiziyorum, bloguma desteklerinizi beklerim, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Fulyacim merhaba, paylasimlarimi begenmene cok sevindim. :))Gercekten cok guzel ve sirin onlukleri, cupcake'li benimde favorim diyebilirim :)) Tabiiki bakarim bloguna, cok tesekkurler :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder