♥ Be Original or Buy Original ♥

Merve Bayındır, Mercedes-Benz Fashion Week kapsaminda Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonunu tanitti ve her zamanki gibi ne kadar basarili oldugunu bir kez daha kanitladi. Birbirinden guzel sapkalariyla gene beni buyuledi ve tasarimlarina hayran birakti. 


“Be Original or Buy Original” adını verdiği Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonunun ilhamını Art Deco sanat akımından almis. Takip ettiği Art Nouveau akımından farklı olarak el emeğinden ziyade sanayiye dayalı olan, geometrik desenler ve gotik süsleme öğeleri ile öne çıkan bu akımdan yola çıkan tasarımcı, Art Deco estetiğini orijinallik arayışıyla buluşturmus.



Koleksiyonunu “sustuğum isyanlarımın koleksiyonu” olarak tanımlayan Merve Bayındır, taklit kavramına itirazını şapkalar aracılığıyla dile getirirken herkesi taklit etmeyi tercih etmek yerine kendi özgünlüğünü sonuna dek yaşamaya davet ediyor. Orijinal olmaktan korkmayanlara adanan koleksiyonda taba rengi, dore, mavi, turuncu, pembe, siyah, yeşil ve mor renkler ön plana çıkarken deri, sinimay, ipek gibi farklı malzemeler yaratıcı bir biçimde kullanılıyor.

Kıyafet sponsorluğu www.gardolaponline.com’a, makyaj sponsorluğu MAC’e, saç sponsorluğu ise Şaşkınbakkal Pure Hair’e ait.  Bu guzel davete bende Merve Bayindir sapkam ile katildim.  
Merve Bayindir'i tekrar bu guzel koleksiyon icin tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum. Mevre Bayindir'in diger koleksiyonlarini ve tasarimlarini gormek isterseniz http://www.mervebayindir.com'a bakmaniz yeterli. :))

Yorumlar