♥ ESTÉE LAUDER REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 ♥

Estée Lauder'dan yeni 
REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 Çok amaçlı CC Krem, cilt tonu eşitsizliğinizi ortadan kaldırırken, aynı zamanda yaşlanma karşıtı faydalar sağlar ve cildinizi derinlemesine besleyerek cilt bakımı yapar.
Yaşlanma Karşıtı + Koruma + Renk Dokunuşu

REVITALIZING SUPREME YAŞLANMA KARŞITI KOLEKSİYONUNUN SON ve EN RENKLİ ÜYESİ, yüz kreminin sağladığı bütün yararları ve daha fazlasını sağlar.  Cildinizin değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen IntuiGen Teknolojisine™ sahip bu çığır açan CC Krem, cildinizin tüm ana yaşlanma belirtileriyle savaşmasını sağlayan cildin doğal direncini destekler ve canlandırır. Bunlara ek olarak, bu çığır açan yenilikçi renk bırakan pigmentler ile özelleştirilmiş formülü, cildinize anında renk vererek cilt tonunuzu eşitler ve cildinizi mükemmelleştirir. Derinlemesine koruma. YENİ REVITALIZING SUPREME CC Krem cildinizi anında besler ve korur. Böylece cildiniz şaşırtıcı derecede nemli, yumuşak ve sıkı hisseder. Hafif ve renkli formülü cildizi anında güzelleştirir ve cilt tonunuzu eşitler. Daha canlı, sağlıklı ve güzel bir cilde merhaba deyin. 4 Haftanın sonunda; deneyenlerin %94’ü ciltlerinin daha sıkı ve daha genç* göründüğünü belirtti.



EŞİT CİLT TONU- COLOR CORRECTİON

Anında mükemmel değişim! YENİ REVITALIZING SUPREME CC Krem renk dokunuşuyla cildinizi anında kusursuzlaştırır ve mükemmelleştirir. Çığır açan yenilikçi renk bırakan pigmenler ile özelleştirilmiş formülü cilde hızla nüfuz eder ve hafif bir renk bırakırarak cildin doğal renk tonuna karışır. Pigmentler, cilt tonuna göre otomatik olarak ayarlanır. Cilt tonunu anlayarak, doğru miktarda renk veren akıllı CC Krem; uluslararası rengiyle her cilt tonuna uyar. Daha mükemmel ve daha pürüzsüz bir cilt tonuna sahip olmanızı sağlar. Daha canlı bir görünümün elde edilmesi için ışığın yansıtılmasını sağlar ve böylece cildinizin daha eşit tonda görünmesine yardımcı olur.


YAŞLANMA KARŞITI

REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 cildinizin değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen IntuiGen Technolojisi™ ile formulize edilmiştir. Cildin “ana şalter”inden ilham alındı.IntuiGen Teknolojisi™ Siyah Bambu Ekstresinden elde edilmiş olup, cildinizin doğal yaşlanma karşıtı fonksiyonlarını destekler. Cildin tüm ana yaşlanma belirtileriyle savaşmasını sağlayan, cildin doğal direncini destekler. Çizgi ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur ve pürüzsüz bir bitiş sağlar. Daha genç görünüm; daha toparlanmış ve sıkı bir cilt.

IntuiGen Teknolojisi™ ile mükemmel bir uyum içerisindedir. Revitalizing Supreme CC Krem, aynı zamanda SirtuinTeknolojisi ile geliştirilmiştir. SIRT-1 uzun ömürlü genin doğal aktivasyonunu destekler.  Cildiniz kendine doğal bakımını yapabilmesi için daha fazla zaman tanır ve böylece cildinizin gençleşmesine yardımcı olur. Cildiniz zamanla daha canlı ve genç görünür.


CİLT BAKIMI & KORUMA

Cildin ihtiyacı olan nemi anında cilde ulaştırır. REVITALIZING SUPREME CC Krem’in besin açısından zengin formülü, nemin anında emilmesini sağlar. Bariyer-Yapı Kompleksi nemin derinlemesine hapsedilmesini sağlayan, nem bariyerlerinin oluşturulmasına yardımcı olur. Cildin erken yaşlanmasına neden olan UV ışınlarına karşı  SPF 10 gelişmiş korumasıyla cildi korur. E Vitamini ve Kafein gibi patentli tahriş karşıtı ve anti-oksidanlar ise cildi serbest radikallerden korur, yatıştırır ve cildin tüm ana yaşlanma belirtilerine karşı savaşmasına yardımcı olur.

Bütün cilt tipleri için uygundur. YENİ REVITALIZING SUPREME CC Krem cilt bakımınızın son adımı olarak ugyulanmalıdır. Özellikle sert ve soğuk iklimlere uygun olacak şekilde formülize edilmiştir. Hafif formülü kolaylıkla emilir ve cildi derinlemesine besler. Pürüzsüz bir temel oluşturarak, eşit bir cilt tonuna sahip olmanızı sağlar. Daha yoğun kapatıcılık için fondöteninizin altına uygulayabilirsiniz.

REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10- 180 TL
Bu bir basin bultenidir.

Yorumlar