♥ Helen Harper'la Biz Bize Uygulamasi Lansmanindaydim♥

Gecen hafta Grand Hyatt Istanbul otelinde lansmanina katildigim ‘Hayatı Özgürce Yaşa’mak isteyenlerin vazgeçemediği hijyenik ped markası Helen Harper, yepyeni iOS uygulaması Helen Harper’la Biz Bize ile tanistim. Biz kadınları en iyi anlayan uygulama Helen Harper’la Biz Bize iOS (ipad, iphone vs.) işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletlerde kullanılacak.
Avrupa’nın en önemli hijyenik ürün üreticilerinden Ontex’in Avrupa’daki markalarından biri olan Helen Harper 2010 yılında Türk tüketicisi ile buluştu. Kısa sürede Türkiye’de hijyenik ped sektöründe önemli yer edinen Helen Harper, 2013 yılında ‘Hayatı Özgürce Yaşa’mak isteyenler için hem ürünlerini hem de ambalajını yeniledi. Urün ve ambalajlarında özgürlüğü temsil eden kelebek sembolü kullanmaya başladı. Helen Harper 2014 yılı başında da günlük pedlerini piyasaya sürdü.
 “Helen Harper’la Biz Bize uygulamasının ‘Kelebek Günlerim’ bölümünde kullanıcılar özel günlerini takvim üzerine işaretleyip, bir sonraki ay hangi tarihlerde özel günlerinin başlayacağını görebilecek. Eğer bir sonraki adet tarihleri, normalden önce ya da sonra olur ise kullanıcılar bu değişikliği de takvime işleyerek, sıradaki PMS dönemleri için daha net bir tarih alma şansı yakalayacak. Kelebek Günlerim kadınların ovülasyon dönemlerini de görmelerini sağlayarak hamile kalmak isteyenler için en ideal, istemeyenler için ise en riskli günleri tespit etmelerini sağlayacak.”
Helen Harper’la Biz Bize’de ‘ürünler’ sayfasının da yer aldığını anlatan Nurdan Dinç, bu bölümde Helen Harper'ın tüm ürün portföyü hakkında bilgi alınabildiğini, ürünlerin üzerine tıklandığında da Ontex’in e-ticaret sitesi bebekbezim.com’a yönlendirilerek sipariş verebildiklerini söyledi. 

    

Helen Harper’la Biz Bize’de özellikle kadınların her gün sıkı bir şekilde takip ettiği burç yorumlarına ünlü astrolog Hande Kazanova'yla birlikte farklı bir yorum getiriyor. “Hande Kazanova’yla Ayın İzinde bölümünde adet dönemlerimizle çok ilgili olan ‘ay takvimi’ni baz alinmis. Çünkü özel günlerimiz ayın hareketleriyle paralel ilerliyor ve ay dönümlerinde adet oluyoruz. Üstelik gel-git hareketlerinden de görebileceğimiz gibi sular ayın hareketinden çok etkileniyor. Hande Kazanova da Helen Harper’la Biz Bize’de burçları aydan aldıkları etkiler çerçevesinde yorumluyor. İki buçuk günde bir açı değiştiren ‘Ay’ın içinde olduğu burcun, tüm burçlar üzerindeki etkilerini detaylı olarak anlatıyor.”  

Bu da ozgur kelebekle resmim :)
Son olarakta Elif Sandan Doygun ile lansmanda nefes egitimi ve kahkaha yogasiyla butun stressimizi attik. 
Resimlerdende goreceginiz gibi cok keyifli bir gun gecirdim. Kizlar sizde Biz Bize'e uygulamasini indirmeyi unutmayin, cok seveceginize eminim. :)

Eve Helen Harper cicilerimle geldim ve bu guzel lansman ve hediyeler icin Helen Harper'a cok tesekkur ederim.
Tabiiki sizi unutmuyorum ve Helen Harper'in gunluk pedini ve tamponunu bu yazinin altina ilk yorum birakan izleyicime hediye ediyorum. :))

Yorumlar

  1. Uygulamayı indiriyorum hemen, çok kullanışlı görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ruby Sue hediyemi sen kazandin. :)))Beni takip ettigin icin cok tesekkur ederim, iletisim bilgilerini incikolyem@gmail.com'a yollayabilirsin. :))

      Sil

Yorum Gönder