♥ Tangle Teezer Mucize Tarak ♥

Tangle Teezer'la tanismam aslinda yeni degil neredeyse iki sene oldu diyebilirim. Bu mucize tarak saclarimin en iyi dostu oldu. Bu fircaya ilk basta onyargili yaklastim. Plastik olmasindan dolayi nasil saclarimi kolayca acacakmis dedim. :)) Ama sonra butun dunyanin kullandigi ve ovdugu bu taragi denemeye karar verdim. Zaten yazimdan da anlayacaginiz uzere bu onyargima pisman oldum ve dedigim gibi uzun zamandan beri saclarimin vazgecilmezi oldu. :))
Tangle Teezer soyledigim gibi plastik bir urun ve el icin kolayca kavranabilecek sekilde dizayn edilmis. 
Benimkini gormeniz icin detayli resmini cektim. Ama belirttigim gibi ben urunu alali birkac sene gectigi icin artik daha fazla rengi ve farkli cesitleri de var. 
Ben Tangle Teezer'i banyodan sonra islak saclarima uyguluyorum. 
Tangle Teezer sayesinde banyodan sonra nemliyken sacimi hic kirmadan ve zarar vermeden saclarimi tariyorum. Sac kiriklarim neredeyse Hatta sac derime masaj yapiyor bile diyebilirim. Kesinlikle saclarimi acitmiyor ve kolayca aciyor. 
Kolayca ve kirmadan acmasinin sebebi fircanin uclarindan kaynaklaniyor. Biri uzun digeri kisa olan fircada gordugunuz gibi neredeyse hic bosluk yok. Bu sayede sacinizin hic bir noktasini atlamadan kolayca tariyor. 
Bir dahaki yazimda gorusmek uzere :))


Yorumlar

  1. Benim saçlarım da kıvırcık olduğu için en büyük problemim taramak oluyordu. Tangle Teezerdan bende çok memnunum. Diğer fırçalar saçımı yolardı, içim giderdi. Bu o kadar kolay açıyor ki:)

    YanıtlaSil
  2. bu ürünü nerden aldğınızı ve kaça aldığınızı yazabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Tuba benim sacim hafif dalgali ama kirmadan actigi icin cok memnunum. :)) Gercekten mucize bir tarak bence.
    Sevgili Adsiz Tangle Teezer'i arkadasim hediye etti. Misspera.com'dan alabilirsin urunu, urun 42tl. Alirsan cok memnun kalacagina eminim. :))

    YanıtlaSil
  4. Çok değişik bir yapısı var ..
    Bana da beklerim,sevgiler.. www.kozmikkafe.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder