♥ Atelier Rebul Noble Bouquet Parfum ♥

Atelier Rebul Noble Bouquet  parfumunden bahsedecegim bugun size. 
Yaz aylarinda bas ucumdan,cantamdan hatta tatil bavulumundan hic ayirmadigim parfumum. Noble Bouquet parfumu cok sevdim cunku çiçeksi kokusuyla yaz aylarinda tam aradigim koku diyebilirim. Pratik sisesiyle de hem kullanimi hemde tasimasi cok kolay.

Noble Bouquet’nin üst notaları, tatlı narenciye kokularıyla ferahlatıcı su notalarının birleşiminden oluşuyor. Bu yuzden en sicak gunlerde bile kullansam bir ferahlik ama ayni zamanda cicek kokusu alabiliyorum. Kesinlikle agir bir kokusu yok, iceriginde narin müge, su çiçeği lotus ve romantik gülün zarif kadınsı kokuları yatıyor. Dip notalarına inince, sıcak misk kokusuyla tatlı vanilya ve amber karışımı karşılıyor. Bana gore en son kalici noktalarinda gul ve vanilya daha baskin, koku yaklasik 6-7 saat kaliyor cildimde.
Yaz icin harika bir koku ve parfumum biterse kesinlikle tekrar alacagim bir koku.

Eger sizde benim gibi cicek kokularini seviyorsaniz ve yaz icin bir parfum ariyorsaniz kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.
Atelier Rebul'un internet sitesinden veya magazalarindan urunu alabilirsiniz,  fiyati 89,90tl.
Bu guzel parfum icin hem Atelier Rebul'a hemde Yontem Pr'a cok tesekkur ederim.

Yorumlar

  1. merhaba incikolyem. ben de dün akşam bağdat caddesinde yürürken zaranın karşı sokak köşesinde rebul'un mağazasını gördüm. çok güzel bir dükkan olmuş ama kapalıydı o saatte. tavsiyen üzerine mutlaka açık olduğnda deneyeceğim. artık hergün bıkmadan ve severek kullanabileceğim güzel kokular arıyorum. yüzlerce lira verip şuraya giderken bunu buraya giderken bunu kullanim demek yerine keyifle hep yanımda taşımayı tercih ederim parfümümü :) ayrıca internet sitelerini olduğunu da hiç farketmemişim, harikasın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili handem fiyat olarak hem uygun hemde benim gibi bikmadan ve severek kullanabilirsin. :)) Ben cok ama cok severek kullaniyorum eminim sende cok seveceksin. Sisesi de harika cantana atip heryere tasiyabilirsin.

      Sil
  2. Gerçekten güzel ürünler sağolun. Kış ugg botlarla ilgili benim size önerim www.firsatfiyatlari.com/ayakkabi sitesi. Bir göz atın derim.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ürünler tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Eskisehir hava durumu cok tesekkur ederim, beni takip ettigin icin ayrica cok tesekkurler. :))

      Sil

Yorum Gönder