♥ Maybelline Ny ilk Türk Yüzü Merve Boluğur Daveti ♥

Four Seasons Bosphorus'da duzenlenen Maybelline New York’un Türkiye’deki “ilk”  marka yüzü Merve Bolugur lansmani gercekten cok keyifliydi. Merve Bolugur davette etkileyici güzelliği ile tum bakışları üzerine topladi ve bende gercekten kendisini cok begendim. 


Merve Boluğur; Adriana Lima, Christy Turlington, Emily DiDonato, Jourdan Dunn ve Marloes Horst gibi Maybelline New York’un dünyaca ünlü sözcüleri arasında yerini aldı. Merve Boluğur, Maybelline New York’un yeni yüzü olarak katıldığı basın toplantısında; Türk kadının vazgeçilmez makyaj ürünü olan göz kalemini bir adım öteye taşıyan Colossal Kajal’ı tanıttı. 

12 saate kadar kalıcı formülü ve verdiği simsiyah yoğun görünüm ile alışkanlıkları değiştiren Colossal Kajal Göz Kalemini Merve Bolugur'un makyajinda gorebilirsiniz. Bize de hediye edilen Kajal goz kalemini en kisa zamanda deneyip yorumlayacagim.
Davette hersey en ince ayrintisina kadar dusunulmustu. Bizim icin makyaj malzemelerinin bulundugu harika masalar ve yemekler hazirlanmisti. Bizim icin harika bir Workshop hazirlamislardi, butun Maybelline makyaj malzemelerini kullanarak harika makyajlar yapildi. Butun hazirlanan susler sayesinde kendimi Ny'un buyulu dunyasinda hissettim.

Bloggerlar olarak bizde bu davette cok keyifli zaman gecirdik.
Soldan saga ben, Mavi ojeli kiz, Turkuaz Blog ve Vespa Girl Makeup'i goruyorsunuz.
 Bu guzel davet icin Maybelline Ny'a cok tesekkur ederim.
Urunun fiyati 9.90TL.

Yorumlar