♥Scholl ile Ayaklarimiza Mucizevi Bakim♥


Yaz sonrasi vucudumuzun kurumasiyla ayaklarimizda ayni sekilde malesef kuruyor ve topuklarimiz catliyor. Bu olu derilerden ve catlaklardan kurtulmak artik cok kolay.
Scholl Velvet Smooth Express Pedi ile ayak ve topuklarimdaki butun sorunlar ortadan kayboluyor. Peki nasil  mi?
Gordugunuz Scholl Velvet Smooth Express Pedi aslinda ponza sisteminden olusuyor, pilli silindir sistemiyle ponzayi bizim icin cok pratik bir hale getiriyor. Kullanımı ise çok kolay, derisi sertleşmiş bölgelere tekrarlanan hareketlerle nazikçe uygulayarak ürünü gezdiriyorsunuz. Iste bu kadar pratik…Elektronik törpünün mikro silindirleri, derisi sertleşmiş bölgeyi nazikçe temizliyor ve butun olu deriyi atiyor. Üstelik uzun süre kullanabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken 3-4 ayda bir Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsünün başlığını yenilemek. Ayaklarimizi tekrar kapali ayakkabilara sokmadan once bakimini ihmal etmeyin. Urunun fiyati 75tl.
Olu deriyi attiktan sonra aksamlari topuklarima Scholl'un catlak kremini uyguluyorum. Genelde bu urunu tam yatarken suruyorum boylelikle butun gece krem ustunde kalmis ouyor. Scholl Cracked Heel kremi ile hem ayaklarımi nemlendiriyorum hemde olusabilecek catlaklari engelliyorum. Bu urunu butun eczanelerde bulabilirsiniz. Yaz sonrasi ayaklarinizi ihmal etmeyin.

Yorumlar

  1. Tamamen reklam sisirmesi bir urun kesinlikle ise yaramiyor birkac gun once rossmann dan aldim denedim sadece toz cikariyor 5 TL aldigim eski usul topuk torpum bile bundan 10 kat iyi subeyi aradim iade alacaklarini soylediler normalde elektronik urunler acildiktan sonra iade alinmaz artik ne kadar sikayet olduysa hic sorun cikarmafilar yarin goturup iade edecegim reklamlara itibar etmeyin arkadaslar 65 TL cöpe atmak istemiyorsaniz uzak durun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder