♥ Bioderma Sensibio H2O 20 Yasinda ve Matricium ♥

Bioderma Sensibio H2O'nun 20.yaşını kutladık, Kuruçeşme La Mancha'da buluştuğumuz bu güzel davetin ayrıntıları aşağıda :))
Sabahları cildimi temizleyip güne hazırlanırken akşamları ise yüz makyajımı temizleyicim ve olmazsa olmazlarım arasındaki Sensibio H2O'nun bu güzel davetinde çok keyifli zaman geçirdik.
Bioderma Sensibio H2O'lari görünce ben :)) Bioderma Sensibio H20 ile henüz tanışmamış okuyucularım için Sensibio hassas ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici, makyaj çıkarıcı ve yatıştırmaya yardımcı misel solüsyon. İçeriğindeki miseller, ciltteki makyajı, birikintiyi ve kirleri nazikçe giderir. Aktif yatıştırıcı salatalık ekstresi, ciltte tahriş oluşmasının önlenmesine destek olur. Göz çevresi ve yüzde yüksek toleransa sahiptir. Bu yüzden Sensibio cildimin kurtarıcısı diyebilirim. Daha önceki yazım için tık tık.

Ayrıca yepyeni bir ürünüyle de tanıştım Bioderma'nın bu güzel davetinde. :)) 
Bioderma'nin cilt yenilenmesinde etkili olan Matricium kompleksi ile tanistik. 30 günlük kür halinde kullanımı tavsiye edilen Matricium tamamen ciltte doğal olarak bulunan elementlerden oluşan, bu sayede gerçek bir cilt ve doku yenilenmesi için gerekli ortamı yaratan biyolojik bir kompleks. 
                                              
Bioderma’nın Matricium ile cilt yenilenmesinde yeni bir çağa imza atmış bu ürünü denemeye başladım en kısa sürede sizinle deneyimlerimi paylaşacağım.
Bu güzel davet için Bioderma'ya çok teşekkürler. :))

Yorumlar