♥ El Sabunlarım ve Kremim ♥

Kış geldi hatta bayağı da soğuk bir kış geçiriyoruz. Cildimizi soğuk havanın etkisinden korumalıyız. Kuruyan cildimizi devamlı nemlendirmeliyiz ve nemsiz bırakmamalıyız. Eğer kuru cilde sahipseniz benim gibi elleriniz için el kremlerini öneriyorum çünkü losyonlar bu soğuk havalarda az gelebilir.
Bugün sizinle el kremimi ve sabunlarımı paylaşacağım.
Solda gördüğünüz el kremim ile baslayalim.
Fransız markası olan L'occitane Rose 4 Reines'i kullanıyorum. Bu ürünü aslında almamım ilk sebebi kokusu diyebilirim. Gül kokusunu çok seviyorum ve ürün gerçekten çok başarılı çıktı. Kokusu uzun süre elimde kalıyor.
Benim için bir kremden beklediğim hemen cilt tarafından emilmesi ve yağlı hissi asla birakmaması. L'occıtane el kremini sürdükten sonra asla elim yağlı kalmıyor ve ellerimdeki kuruluk hissini hemen alıyor. Bu yüzden bu ürünü çok beğendim ve kışın vazgeçilmez el kremim haline geldi. Bu krem aynı zamanda kullanım açısından da çok rahat ve pratik. 
Ev Kokum
Arkadaki ev kokusunu Madame Coco'dan aldım. O da harika kokuyor güle olan sempatim heryerde kendini belli ediyor. 

Gelelim el yıkama ürünlerime,
Ilk ürünüm hemen yukarda gördüğünüz L'occıtane Shea Ekstra Nazik Sabun,
 % 100 bitkisel olarak formüle edilmiş ve shea yağı ile zenginleştirilmiştir. Cildimi doğal nemini kurutmadan temizliyor ve ellerimde asla tahrişe neden olmuyor.
Ellerimi yıkarken diğer bir sevdiğim pratik ürün ise el köpükleri. Bath&Body Works'un el sabunlarını severek kullaniyorum. Gerçi Bath&Body Works'un sevmediğim bir ürünü neredeyse yok. Bu kış günü için tercihimi Fresh Sparkling Snow'dan yana kullandim. Harika kokuyor ve bana kışın ne kadar güzel olduğunu hissettiriyor. Frozen filmindeki gibi hissediyorum. (Bu arada Frozen filmini henüz seyretmediyseniz kesinle öneriyorum,harika bir Disney animasyonu. Internet film sitelerinden seyredebilirsiniz.)

Umarim yazım sizin için kış günlerinde yararlı olur. Kendinize iyi bakın. :))

Yorumlar

  1. Madame Coco oda perfümüne bir sonraki gidişimde daha dikkatli bakacağım.BBW sabunları ise tartışmasız muhteşem!

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Filiz Sahin bir baska cesidi daha vardi oda kokusunun, umarim begenirsin. :)) BBW'in urulerini begenmemek cok zor gercekten :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım ;) Bana da beklerim :) Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder