Avon'un Yeni Derma Serisini Keşfedin

Dünya için güzellik anlayışıyla hareket eden Avon, dermatolojik olarak test edilen Avon Care Derma serisiyle cilt bakım rutininizde de yanınızda. Aşırı kuru ciltler için derma çözüm olarak geliştirilen Recovery serisi ve cildi aydınlatmaya yardımcı olan Even-Tone serisiyle şimdi cildinize ihtiyacı olan bakımı vermenin tam zamanı! 

Jojoba yağı ve pirinç kepeği yağı içeren Hydroprotective Teknolojisi ile aşırı kuru ciltler için geliştirilen Avon Care Derma Recovery serisi cildin nemini hapsetmeye yardımcı olurken aynı zamanda nem bariyerini güçlendirir. Seri kuru ciltlerin ihtiyacı olan bakımı sunar. Cildi rahatlatan bu seri kuruluğa bağlı kaşıntıyı ve pullanmayı önlemeye yardımcı oluyor. 

Eşit olmayan cilt tonu için çözüm sunan Avon Care Derma Even –Tone serisi içeriğindeki C Vitamini ve limon özleri ile cilt tonu eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olur ve cilde daha aydınlık bir görünüm kazandırır. Vita-C Teknolojisi ile geliştirilen bu özel seri, koyu lekelerin görünümünü azaltmaya ve cilt üzerinde oluşan renk eşitsizliğini engellemeye karşı mücadele ediyor. 

Avon,Even-Tone El Kremi,75 ml



Avon,Even-Tone Vücut Losyonu,400ml

Avon,Recovery El Kremi, 75 ml


#avon #ciltbakımı #krem #kişiselbakım

Yorumlar