En İyi El Bakım Kremleri

Ellerinizin suya, kolonyaya ve antibakteriyel sıvılara çok fazla mağruz kaldığı bir dönemin içindesiniz. Bu yüzden de elleriniz bu günlerde çok fazla kuruyor ve ellerinizin neme ihtiyacı eskiye oranla çok arttı.  Size ellerinizin kurumasını önleyecek ve nemlendirme konusunda en iyi el kremlerini listeledik. Hepsini aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

 L'occitane, Shea El kremi


Her tüpte % 20 oranında Shea Butter bulunuyor, bunun dışında bal, badem ve hindistan cevizi yağları ile zenginleştirilerek besleyiciliği artar. İçersindeki Yasemin ve ylang-ylang cennet gibi bir koku yaratır.

Caudalie, Hand&Nail Cream

Antioksidan etkiye sahip üzüm polifenolleri, karite ve avokado yağları ile Vinolevure yönünden zenginleştirilmiş olan bu krem ellerinizi yağlı bir his bırakmadan besler, korur ve onarır.
Tırnaklarınızı güçlendirmek ve kütikülleri yumuşatmak için idealdir.
%98 doğal türevli içerikler.

Jo Malone London, Hand Treatment Vitamin E
                                                                       Satın al

Zengin ve görkemli bir dokuya sahip olan Vitamin E Nourishing Hand Treatment, doğal   etkenlerden koruma sağlarken cilde bakım yapar. Greyfurt ve frenküzümü dokunuşu ciltte güzel bir koku bırakır.

The Body Shop, Hemp Koruyucu El Kremi

Yoğun nem sağlar ve çok kuru eller için özel olarak üretilen bu el kremi dermatolojik olarak test edilmiştir. %100 vejetaryendir. 

CeraVe, Onarıcı El kremi

Dermatologlar* ile geliştirilen formülü cilt için gerekli 3 temel seramid ve hyalüronik asit içerir. Cildi nemlendirirken cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı olur. Parfüm içermeyen formülü hassas ciltler için uygundur.

Nuxe, Reve de Miel

Onarıcı, besleyici ve koruyucu el ve tırnak kremidir. Bal, E Vitamini ve değerli bitkisel yağlar içerenbu el kremi cildi onarmaya, beslemeye ve korumaya yardımcı olur. Paraben içermez.

#krem #elkremleri #bakim #bakım #kişiselbakım #kisiselbakım

Yorumlar