♥ Down Under Natural's Argan Oil Urunlerim 2♥

Bugun sizinle Down Under Natural's argan oil urunlerimi paylasmaya devam ediyorum. Daha once paylastiklarimi gormek icin tik tik. Gordugunuz gibi ekibimiz kalabalik. :)) Urunler paraben icermedigi icin severek kullaniyorum. 
Oncelikle vucut sampuaniyla baslamak istiyorum. Vucut sampuanini cok seviyorum cunku kokusunu cok guzel. Icerisinde papatya ozleri de bulunuyor, belki bu yuzden kokusunu cok begeniyorum. Kesinlikle agir bir kokusu yok, azicik kullanmam yeterli oluyor.Banyodan sonra cildim yumusacik oluyor. 

             
Serideki favori urunlerimde biri ise vucut losyonu. Banyodan sonra cildime hemen vucut losyonunu kulluyorum. Vucut losyonu da vucut sampuaniyla ayni kokuyu paylasiyor. Yapisi kesinlikle yagli degil, tam bir losyon kivaminda. Asla cildi yagli birakmiyor. Cildi hemen nemlendiriyor.


                  
Vucut losyonunun iceriklerini gormek istersiniz diye daha yakindan cektim.
                                    
Gelelim serideki diger bir favori urunum olan sivi sac spreyine. Beni taniyanlar ve instagramdan takip edenler artik sivi sac kremlerini cok sevdigimi biliyorlar. Bu urunu cok seviyorum cunku banyodan ciktiktan sonra nemli sacima uyguluyorum. 
               
Kolayca taranmasini ve yumusacik olmasini sagliyor. Kesinlikle yaglandirma yapmiyor ve nem veriyor sacima. Bazen gundelik hayatta kuru sacima bile uyguluyorum. Bu sayede daha canli gozukuyor saclarim.                                     
                                              
Bir diger argan oil serisindeki urun ise sac bakim serumu. Saclarimi kurutup hacim verdikten sonra uclarina da sac bakim serumumu uyguluyorum. Saclarimin elektriklenmesini ve kabarmasini engelliyor.  ayni zamanda sacima parlaklik veriyor. Sisesi de pompali oldugu icin cok rahat bir sekilde kullaniyorum. 


Basin urunudur.

Yorumlar

  1. paraben içermemesi büyük bir artı. ama görebildiğim kadarıyla dimethicone (silikon) ve sulfat içeriyor. bunlar da saça zarar veren kimyasallar. hayal kırıklığına uğradım çünkü ben de merak edyor ve denemek istiyordum :(

    YanıtlaSil
  2. Sevgilli Narcelen icindekilerin bu yuzden resmini cekiyorum cunku gercekten senin gibi hassas cok insan var :( Ben severek kullandim ama tabiiki secim sana kalmis :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder